Vår historia

Blackstorp Event består av de båda ägarna och syskonen Johannes och Julia Johansson. Företaget har varit verksamt sedan år 2014 och fixar allt från festen med 20 personer upp till 2500 personer.

Johannes o Julias studier har skett på Hotell & Restaurangskola i Trollhättan, vilket gav Johannes yrkena kock och servitör o Julia kock. Sedan examen, har syskonen arbetat på många fina, bra restauranger runt om i regionen.

Under Johannes studier fick han förmånen att praktisera och studera det italienska köket i dess hemland. Under denna tid växte en stor kärlek till det italienska köket fram.
-Italienarnas inställning till matlagning är något jag ser som en devis: Bra råvaror och kärlek helt enkelt.

Johannes favoritområde i företaget är planering och det som hör till för att få till ett lyckat evenemang.Johannes är den ni offtast träffar ute på fältet när det gäller serveringen av bröllop, medans Julia sköter servicen i köket.

Men det händer att de kockar ihop vid större evenemang. Och det där med för många kockar i samma soppa, blir bara till en fördel när syskonen skapar mat ihop.

Våran strävan är att du som kund alltid ska vara 110% nöjd och att du som gäst ska känna dig välkommen och uppassad av oss.

Varma hälsningar

Johannes & Julia med personal.